Προγράμματα σπουδών CIVILTA ITALIOTA

  • CIVILTA ITALIOTA Βambini e Αdolescenti. Πρόγραμμα Ιταλικής γλώσσας για παιδιά και εφήβους με ανάλογη βιβλιογραφία για την ηλικία τους. Εξετάσεις πιστοποίησης P.L.I.D.A. Juniores, ΚΠΓ (Κρατικό) και CELI.
  • CIVILTA ITALIOTA Adulti. Πρόγραμμα Ιταλικής Γλώσσας και Πολιτισμού που καλύπτει τις επικοινωνιακές ανάγκες και αναζητήσεις των ενηλίκων, καθώς και την προετοιμασία για εξετάσεις πιστοποίησης P.L.I.D.A.
  • CIVILTA ITALIOTA Studenti Universitari. Σε συνεργασία με το Comitato di Saloniccο της Società Dante Alighieri  προσφέρουμε ένα οκτάμηνο εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας, που περιλαμβάνει μαθήματα γλώσσας και ορολογίας για υποψήφιους φοιτητές σε Ιταλικά Πανεπιστήμια  που επιθυμούν να σπουδάσουν Ιατρική, Οδοντιατρική, Κτηνιατρική, Φαρμακευτική ή άλλες Πανεπιστημιακές Σχολές στην Ιταλία. Το Σyλλaβus προσφέρει έκπτωση 15% σε όλους τους μαθητές μας που επιλέγουν το εντατικό πρόγραμμα CIVILTA ITALIOTA Studenti Universitari.
  • CIVILTA ITALIOTA On-line. Διαδικτυακά μαθήματα Ιταλικών για τους μαθητές μας που βρίσκονται εκτός Χίου (μόνιμα ή προσωρινά) και επιθυμούν να συνεχίσουν τα μαθήματα τους κανονικά και για όσους η μετακίνηση αποτελεί πρόβλημα.

 

H Società Dante Alighieri σε συνεργασία με το κέντρο ξένων γλωσσών Σyλλαβus

οργανώνουν τις εγγυρότατες εξετάσεις πιστοποίησης στην Ιταλική Γλώσσα P.L.I.D.A.

 

  • To Σyλλαβuς είναι Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Προετοιμασίας για τις εξετάσεις P.L.I.D.A. στην Ιταλική Γλώσσα.
  • Προγράμματα εντατικής και κανονικής Προετοιμασίας για όλες τις ηλικίες για τις εξετάσεις P.L.I.D.A. στο Σyλλαβuς υπό την αιγίδα της  Società Dante Alighieri.