Προγράμματα σπουδών Σyλλaβus

  • Syllabus EFL Pupils. Μαθήματα Αγγλικών σε παιδιά και εφήβους με ανανεωμένη βιβλιογραφία και χρήση διαδραστικών μέσων. Προετοιμασία για εξετάσεις πιστοποίησης και εντατικά μαθήματα για όσους το επιθυμούν.
  • Syllabus EFL Adults. Μαθήματα Αγγλικής Γλώσσας και Πολιτισμού σε ενήλικες που επιθυμούν μια διαφορετική προσέγγιση στην εκμάθηση των Αγγλικών με έμφαση στη μέθοδο διδασκαλίας και στην διαμόρφωση του προγράμματος. Ειδικά προγράμματα για φοιτητές και επαγγελματίες.
  • Syllabus EFL University Students. Πρόγραμμα προετοιμασίας για υποψήφιους προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς φοιτητές σε Βρετανικά, Αμερικανικά ή Αγγλόφωνα Πανεπιστήμια της Ευρώπης. Προγράμματα IELTS για την εισαγωγή σας στα περισσότερα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα στο εξωτερικό αλλά και σε πολλά μεταπτυχιακά προγράμματα Πανεπιστημίων στην Ελλάδα.
  • Syllabus EFL On-line. Διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών για τους μαθητές μας που βρίσκονται εκτός Χίου (μόνιμα ή προσωρινά) και επιθυμούν να συνεχίσουν τα μαθήματα τους κανονικά και για όσους η μετακίνηση αποτελεί πρόβλημα.