Όροι και Προϋποθέσεις.

1)     Τα μαθήματα Ελληνικής Γλώσσας παραδίδονται όλο τον χρόνο. Ενδεικτικές ημερομηνίες έναρξης μαθημάτων παρέχονται από τη Σχολή, αλλά η διαμόρφωση του προγράμματος μπορεί να εξαρτηθεί από τη ζήτηση και τον αριθμό των μαθητών. Όλα τα προγράμματα ξεκινούν Δευτέρα και έχουν διάρκεια τουλάχιστον 2 εβδομάδων.

2)     Η Εγγραφή των €60 ισχύει για ένα χρόνο και περιλαμβάνει*:

Α) Εύρεση καταλύματος.

Β) Φωτοτυπίες ή οποιοδήποτε επιπλέον ενισχυτικό υλικό όπου κρίνεται απαραίτητο.

Γ) Δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο ή το λιμάνι της Χίου τόσο κατά την άφιξη όσο και κατά την αναχώρηση των μαθητών από το νησί.

Δ) Οργάνωση εκδρομών ή άλλων διαφόρων δραστηριοτήτων υπό τον όρο ότι υπάρχει επαρκής συμμετοχή και διαθεσιμότητα.

Ε) Ένα βραδινό ή μεσημεριανό γεύμα στη Σχολή ή σε εστιατόριο της περιοχής.

Στ) Ένα πιστοποιητικό παρακολούθησης των μαθημάτων.

Ζ) Ένα κοντομάνικο μπλουζάκι με το λογότυπο της Σχολής.

*Η εγγραφή μαθητών που ζουν μόνιμα στη Χίο και δεν επιθυμούν τις υπηρεσίες α, γ, δ, ε κοστίζει €20.

3) Το ποσό της εγγραφής και τουλάχιστον το 50% των διδάκτρων πρέπει να καταβληθούν τουλάχιστον 15 εργάσιμες μέρες από την έναρξη των μαθημάτων. Το υπόλοιπο 50% καταβάλλεται με την άφιξη του μαθητή.

4) Το ποσό της εγγραφής των 60 ευρώ δεν επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης της συμφωνίας από την πλευρά του μαθητή μετά το πέρας των 15 εργάσιμων ημερών πριν την έναρξη των προγραμματισμένων μαθημάτων ή μετά την καταβολή του. Ωστόσο προβλέπεται η αποζημίωση του 50% των διδάκτρων αν αυτά έχουν καταβληθεί μαζι με την εγγραφή. Επίσης, η ακύρωση ενός προγράμματος μπορεί να αναπληρωθεί από μια άλλη σειρά μαθημάτων στο μέλλον εντός ενός έτους κατόπιν συμφωνίας μεταξύ του υποψήφιου και της σχολής Συλλαβus, χωρίς όμως να δεσμεύεται η σχολή για συγκεκριμένες ημερομηνίες και δίδακτρα.

5) Για γκρουπ μικρότερα των 4 ατόμων τα δίδακτρα που ισχύουν είναι  διαφορετικά (βλέπε τον πίνακα Διδάκτρων).

6) Η διδακτική ώρα είναι 60 λεπτά.